Människor uppfattar verkligheten olika

Det är ofta många olika och starka känslor inblandade när det gäller nakenhet, män, kvinnor, beröring och sex. Det är därför det kan bli sådana motsättningar mellan människor som uppfattar verkligheten på olika sätt.

En del kvinnor uppfattar män som farliga känslolösa förtryckare och att all form av beröring från dem som att de blir antastade.

Andra kvinnor uppfattar män som kärleksfulla, attraktiva, trevliga, förstående och tycker om att vara nära och bli berörda på alla sätt av dem.

De flesta kvinnor har en mer blandad uppfattning om män. De bedömer varje man individuellt efter vad de gör, säger, utseende och utstrålning utan att ha så mycket förutfattade meningar om hur män är.

En del människor känner sig skamsna, utsatta och obekväma när de är nakna, andra tycker att det är härligt, skönt och naturligt att slippa ha kläder på sig.

Det viktiga är att var och en får möjlighet att uttrycka hur de känner och tänker. Speciellt när det gäller massage och andra nära behandlingar är det viktigt med ömsesidig kommunikation och känslighet.

En del, kanske ofta män, kan vara känslomässigt avstängda, för att de är rädd för känslor. Medan andra, ofta kvinnor, kan vara avstängda från fysiskt positiva känslor.

Det viktigaste är att förstå att det finns många olika sätt att känna, tänka och uppfatta verkligheten. Mina egna uppfattningar och erfarenheter kanske inte alls stämmer överens med andras.

Det är synd om det blir "krig" mellan människor av olika kön och uppfattningar på grund av feministiska, religiösa eller andra anledningar. Vi kan ha ett trevligt och bra samarbete på alla sätt istället, om vi tar tillvara varandras olika tallanger och möjligheter.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Tack för din kommentar. Nej, det är jag inte. visste inte det fanns:)
Jag är med i polyheart.se.
Får välan fundera på att maila dom där. tack för upplysningen.

2008-03-29 @ 10:06:31
URL: http://minatankar1.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0