Den nakna sanningen

Den nakna sanningen

Om människor är nakna tillsammans oavsett kön och ålder skapas det en avspänd naturlig gemenskap. Män, kvinnor, barn, gifta och ogifta har en naturlig naken gemenskap på naturistbadplatser och campingar.

De barn som växer upp i en naturistgemenskap får en avspänd syn på nakenheten och sina egna och andras kroppar.

Självkänslan stärks av att få vara naturligt naken, utan att behöva dölja sig för andra. Det ger en naturlig kontakt med det motsatta könet och underlättar för att jämlika förhållanden ska växa fram.

När människor av båda könen kan umgås och lära känna varandra, utan att kläder markerar revir, status eller yrke kan många fördomar och föreställningar om andra förändras och försvinna.

Nu då ute säsongen börjar, kan Barabröst tjejerna passa på att vänja folket med nakna jämlika bröst. Sedan när det blir höst är människorna så vana vid toppless så att varken badmästarna eller någon annan tycker att det är något att bråka om. Ännu bättre vore det om de blev vana vid människor som har hela kroppen bar, inte bara bara bröst.


Gifthaltiga drycker säljs

Svenska butiker säljer drycker som innehåller nervgift.

Det dör ungefär 3 000 människor årligen på grund av det nervgiftet i Sverige.

Hur kan det vara möjligt att människor frivilligt bedövar hjärnan med detta gift? Hela kroppen blir skadad.

Varför vill människor dricka drycker som innehåller nervgift?

Nervgiftet bedövar hämningar och ångest, samtidigt som det stimulerar endorfiner som påverkar hjärnans belöningssystem. En människa som är i balans när det gäller känslor av glädje, livslust och välmående har ingen lust att bedöva sig med ett nervgift.

Har vi en livsfientlig kultur? Varför är det en del av vårt kulturarv att dricka nervgift?


RSS 2.0