Festivalen the Joyride Experience stoppas

Festivalen the Joyride Experience, av arrangörerna beskrivs som en festival om liv, lust och sexuell energi.
Under fem augustidagar i skånska Hästveda nära Hässleholm får du känna livet och pulsen i dig – och förmodligen upptäcka att livet har så mycket att ge och att det fortfarande finns mycket spännande att utforska.
The JoyRide Experience är fem dagar av dans, andning, tantra, utmaningar, rörelse, massage, stillhet, meditation, skratt, relationer, sexualitet, insikter, styrka, lek – och vad du gör det till.

The Joyride Experience har nu stoppats efter att föreståndaren på Barnens By där arrangemanget skulle ha hållits har rivit kontraktet.
På Barnens by i Hästveda kommer det samtidigt som sexfestivalen skulle vara där hållas ett brottarläger för unga tjejer. Vilket man inte tycker fungerar ihop.

Jag tycker att det är märkligt att det går an att lära unga tjejer att brottas, men inte att lära människor att vara nära, lära känna sig själv och andra på ett kärleksfullt sätt.

The JoyRide Experience skulle ha varit sommarens stora happening.

Jag hoppas att arrangörerna hittar en alternativ lösning. Att känna livet och pulsen i dig – och att upptäcka att livet har så mycket att ge och att det fortfarande finns mycket spännande att utforska, borde vara viktigare än brottning. Det borde vara viktigt för alla, oavsett ålder, kön och sexuell läggning


Mysko blixt

Jag filmade blixten med kameran. När jag spelade upp filmen i datorn var det en konstig blixt 0,08 sekunder före den rätta blixten. Vad är det?

 
Mysko

 Blixten


OECD rekommenderar progressiva skattesystem


Klyftorna mellan rika och fattiga kommer att fortsätta växa i takt med att de mest kvalificerade gynnas av teknikutvecklingen, enligt OECD
Den ökande ekonomiska ojämlikheten beror främst på glappet mellan dem med hög respektive medelhög inkomst, då ny teknik tar över den senare gruppens jobb.
OECD rekommenderar länderna att införa progressiva skattesystem och satsa mer på utbildning. Vad säger moderaterna om det förslaget?
Det är dags för basinkomst  för att minska klyftorna


RSS 2.0