Alternativa tidningar

Fria Tider och Avpixlat skriver inte som det ”är”, de vinklar och överdriver problem med invandring och andra kulturer. De skapar en bild av samhället som inte stämmer med verkligheten. De hetsar grupper mot varandra och skapar en vi och dom inställning.
Genom att ensidigt ta upp verkliga eller påhittade problem med andra kulturer och invandrare skapar de en hatisk stämning och en känsla av kris. Det är farligt om människor ensidigt läser och tror på vad det står på Fria Tiders och avpixlats sidor. Att avfärda allt som ”PK” media skriver och tro på det Fria Tider och avpixlat skriver är inte kritiskt tänkande, det är avsaknad av kritiskt tänkande.
Visst kan man vara och ska vara kritisk mot en del av det vanlig massmedia skriver och visar, men de är ändå mycket mer objektiva, balanserade och trovärdiga än vad Fria Tider och avpixlat är.
Om man vill läsa alternativa tidningar så är Fria Tidningen http://www.fria.nu/   och Tidningen Syre bättre http://tidningensyre.se , de har en grönare, människovänligare och intelligentare inställning än både Fria Tider och massmedia.


RSS 2.0