Partiledardebatt, men inte ett ord om kris i sexfrågan.

Det har varit partiledardebatt. Det var riksdagsårets tredje och sista partiledardebatt före sommarlovet.
Man debatterade den höga arbetslösheten, Husbyupploppet och vinster i välfärden, men inte ett ord om kris i sexfrågan, vad jag hörde i alla fall.
Forskare oroar sig för utvecklingen:
”– Jag tycker det är allvarligt av flera skäl. För det första är det så utbrett att det är ett reellt folkhälsoproblem. Den ökande olusten får konsekvenser för parrelationer, för mental hälsa, i förlängningen för barn. Det får konsekvenser för samhället och måste tas på största allvar.”

Många som har partner har sex mindre än en gång i veckan. Om man kombinerar med  statistik om att samlag är i genomsnitt 7 minuter, så blir det 1 minut samlag om dagen. Det är inte mycket att hänga i julgran. Då är det lika bra att avstå. Bara onödigt kladd.

Det finns en enorm potential för sexuell njutning som inte används. Miljöpartiet borde gå ut med att det är viktigt att vi går från åtta till sju för att ha tid med sex. Alltså det behövs en minskad arbetstid för att människor ska ha tid till att ha sex.

Samtidigt visar statistik att i Sverige är 49% av befolkningen mellan 16 och 84 år överviktiga, med ett BMI om minst 25.0, enligt folkhälsoenkäten för 2011 från Folkhälsoinstitutet.
Folket borde äta och arbeta mindre och älska mer. När får vi partiledare som framför det som det viktigaste i sina partiers program?
Om vi delar på jobben och älskar varandra istället för att göra upplopp, då får vi en mycket bättre välfärd utan att skattesmitare kan ta ut oskäliga vinster.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Strålande
Klockrent
Härligt
Har det hänt något i sverige sen du skrev inlägget?
Jag menar finns det någon anledning till förtröstan?

2014-07-05 @ 16:07:42
Postat av: Maximoses

Det var inte meningen att jag skulle vara anonym...
Jag är Mats Máximo Mateusz.

2014-07-05 @ 16:11:46
Postat av: Bengt

Jag tycker att det är positivt att det är Sexsibilityfestival och Tantra Festival på Ängsbacka och joyride i Hästveda http://thejoyride.se/ i år.
Det visar på en positiv förändring i Sverige. Så småningom kanske politikerna också kan ta till sig budskapet.

2014-07-15 @ 22:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0