Polyamorösa och jämnställda

Polyamorösa och jämnställda

En jämnställd värld är där män, kvinnor, barn och ungdomar är fria och naturliga, utan att bli förtryckta av någon eller förtrycker någon. Människor har kärleksfulla möten med varandra utan att binda upp eller begränsa varandra. De är eller kan vara nakna, fysiskt, mentalt, själsligt och andligt utan att känna skam eller rädsla. Kärleksfyllda jämnställda människor vet att de själva och andra kan känna attraktion och kärlek till många människor samtidigt. De begränsningar och överenskommelser som görs frivilligt mellan kärleksfulla parter beror mer på att tid och möjligheter inte räcker till till alla, än att det är den enda eller de enda som personen känner kärlek till.

Fria människor bejakar sig själva och sköter om sina kroppar. De älskar att älska, men är inte beroende av någon annan, av sex eller något annat.

Fria självständiga kvinnor som bejakar sig själva, sina kroppar och sin sexualitet älskar män med öppna hjärtan och sköten. De utstrålar skönhet, sensualitet och balans. Deras kärleksfulla energi flödar och de blir de gudinnor alla kvinnor är menade att vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0