Människoälskarna

Jag har en vision om ett samhälle där det finns en organisation som kallas människoälskarna, de består av kärleksnymfer och kärlekstjänare. De har en viktig funktion i samhället. Kärleksnymferna är utbildade i psykologi, massage, tantra och tao. Deras uppgift är att hjälpa människor att befria dem från deras blockeringar, rädslor och annat som hindrar deras liv och naturliga kärleksflöde.

Den andligt motiverade ideologin är föreställningen att människan är född i kärlek, barnen hör himmelriket till, de kommer direkt från Gud. Det är viktigt att bejaka och behålla det naturliga barnasinnet för att skapa ett himmelrike på jorden.

Att ha ett avspänt och naturligt förhållningssätt till kroppen och sexualiteten är en viktig del i att vara en människa i harmoni.

Kärleksnymfer och tjänare är specialutbildade på att frigöra den sexuella energin. De ger både sensuell massage och teoretisk och praktisk utbildning i sexualkunskap. Det tillhör allmänbildningen att behärska kärlekskonsten på ett tillfredsställande sätt. En grundläggande viktig bit är att mannen lär sig kontrollera sin ejakulation.

En blockerad och förhindrad sexualitet skapar en värld av missbruk och psykisk och ohälsa. De som bejakar kärleken och sexualiteten, bejakar både sig själv, andra människor och livet i sin helhet.

Den ekonomiska utvecklingen har varit viktig i samhället tidigare, för att lyfta oss från materiell fattigdom. Nu har vi kommit till ett utvecklingsstadium där ekologisk och erotisk utveckling är viktigare. En ensidig ekonomisk tillväxt utan hänsyn till vare sig naturens ekologi eller människors sexualitet är destruktivt för vår framtid.

I en värld där vi har så effektiva sätt att ta död på oss själva och varandra, med hjälp av vapen, droger och gifter är det viktigt att kärleken och sexualiteten får flöda och motverka våld och destruktivitet.

Dagens sexarbetare och erotikpedagoger kan hjälpa till att skapa ett erotiskt hållbart samhälle. De är viktiga pionjärer i det arbetet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0