Spansk skogssnigel

Spansk skogssnigel, kallad mördarsnigel

Nu har den spanska skogsnigeln kommit till Delsbo. Den har nog fått lift med någon odlare som har köpt plant. Att den har sniglat sig hit på egen hand är inte troligt.

Den äter allt, kadaver, döda och levande växter, till och med sina döda kompisar. Den är queer och bryr sig inte om vilket kön den blir kär i/attraherad av för att den är själv tvåkönad, en hen.

Den spanska skogssnigeln har en stor fortplantningspotential och kan föröka sig med sig själv om den inte hittar någon lämplig partner.

Det är svårt att bli av med den spanska skogssnigeln om den kommer på besök. Man kan klippa huvudet av den, ge den öl, frysa ner den i frysen, hindra den med elektricitet, förgifta den med järnfosfat, trampa på den, ge dem nematoder så att de får mask i magen och dör.

Man kan koka den och äta upp den om man kokar och kryddar ordentligt så man slipper den äckliga smaken. Myskankor gillar att äta snigeln okokt. En eller flera sådana kan man köpa om man inte gillar att äta den själv.

Den spanska skogssnigeln gillar grönsaker, det gör jag med. Om sniglarna får härja fritt äter de upp alltihop och jag blir utan. Jag förklarar härmed krig mot de spanska inkräktarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0