En politiker sa

En politiker sa: ”En stor nackdel för kommunens ekonomi med så mycket landsbygd, stadskärnan bör vara den starkare delen.”

”En stor nackdel för kommunen att stadskärnan tar en så stor del av ekonomin, när det finns så mycket landsbygd” Skulle han ha formulerat sig, om han hade tänkt, innan han sa något. Men, tänker före kanske han inte gör, förhoppningsvis kanske han tänker efter någon gång.

Jag menar att:
Om hela människan ska leva hela livet, i hela landet, måste stad och land leva tillsammans för att det ska bli en helhet. Norr och söder, öst och väst måste ha ett flöde av energi, råvaror, skatter, pengar och idéer som inte blockeras av gamla föreställningar om hur det ska vara.
Det är en stor nackdel för landet att städer tar en så stor del av ekonomin, när det finns så mycket landsbygd att utveckla.
Det är en stor nackdel för livet att ekonomin tar en så stor del av tiden för människor att tjäna ihop, när det finns så mycket liv att leva
Det är en stor nackdel för livstiden att tjäna pengar tar en så stor del av intresset, när det finns så mycket annat att upptäcka.
Det är en stor nackdel för hälsan och kärleken att porr tar en så stor del av den sexuella energin, när det kan bli så mycket bättre om den tas tillvara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0